40 plus kapsel – Brooke Shields

Brooke Shields was op het 37th Annual Chaplin Award Gala honoring Michael Douglas in New York op 24 mei 2010. Ze droeg haar warme rijke kastanjebruine haar in los verstrengelde kronkels die onder haar schouders vielen. Haar lange bovenhaar werd gekapt in golven aan beide kanten en dan vermengd met de rest van het haar.

Brooke Shields met een lang kapsel tot onder de schouders

Het lange kapsel van Brooke Shields is makkelijk als u klaar bent voor het voortdurende gebruik van een spiraaltang/krultang. Haar lichtblauwe satijnen minijurkje wordt gedragen met een zware zwarte ceintuur.

De make-up van Brooke omvat matte foundation en ze houdt haar beroemde wenkbrauwen intact, misschien met een beetje wenkbrauwspray. Er is een lichte oogschaduw, eyeliner, wimpers en mascara. Ze heeft een licht wangenrood en bijpassende lippenstift. De belichting is niet flatterend voor haar klassieke rijke goede looks en hetzelfde geldt voor haar lichtblauwe jurkje. Bosgroen zou een goede keuze zijn voor Brooke en ze heeft zo’n prachtig figuur dat ik denk dat iets wat méér getailleerd is, ook eleganter zou zijn.

We zijn gewoon om haar te zien met haar lange haar, maar wat als een nieuw kapsel haar nog méér zou flatteren? Ik zou Brooke een intense woelige warrige snit willen geven, met een lichte donzige pony die haar wat nieuwe veerkracht en pit zou geven. Kunt u zich dit inbeelden?

Brooke Shields met een satijnen mini jurk

Brooke Shields met een satijnen blauwe jurk

Brooke Shields - Kapsel voor dames van boven de 40