Lang kapsel en grote zwarte bril

Abigail Spencer kwam naar de grote opening van de Las Vegas Marquee Nichtclub op 30 december 2010 en ze was helemaal versierd met grijze, zwarte en witte lovertjes die in één woord prachtig waren. Haar lange donkere haar had een modieuze middenscheiding met verschillende secties in een wanorde van luie krullen die langs haar ovalen gezicht hingen. Haar kapsel is een eenvoudig, maar toch vervelend en lastig klusje, want elke haarsectie moet rond een spiraaltang of roller gedraaid worden.

Lang kapsel en een grote zwarte bril - Abigail Spencer

De make-up van Abigail bestaat uit een licht vermengde foundation en een vleugje blush. Alhoewel we haar wenkbrauwen niet erg duidelijk kunnen zien, kunnen we toch besluiten dat ze tamelijk dik zijn, samen met haar wimpers, mascara en eyeliner. Een glanzende lichte koraalroze lippenstift finaliseert haar portret.

Let erop: haar grote zwarte bril past goed bij haar mooie ogen en dient om haar schoonheid te vergroten en haar aantrekkelijkheid te versieren. We zien niet erg dikwijls dat een bril gebruikt wordt als accessoire, maar het is helemaal charmant wanneer dit wél zo is, vooral dan wanneer de bril zo goed past bij de jurk.

Abigail Spencer draagt een zilveren kleed met lovertjes

Kapsel voor vrouwen met lang haar die een bril dragen