Grote bril en paardenstaart

Anne Hathaway gaf haar lenzen de bons en droeg haar supergrote bril toen ze aanwezig was op de première van “Rio” in Los Angeles op 10 april 2011. Ze zag er werkelijk prachtig uit! Haar grote bril vormde het perfecte aantrekkelijke kader voor haar prachtige bruine ogen.

Anne Hathaway met grote bril

Anne droeg haar lange roodachtig bruine haar met korte middenscheiding en haar blonde lokken die langs de zijkanten hingen. Door los te borstelen werd haar haar naar achter gebracht en daar vastgemaakt in een dikke paardenstaart. Dit was een makkelijk kapsel dat een streepje formeel gevoel had voor het evenement. Haar kleine oorringen waren conservatief en bescheiden en dit paste erg goed bij de hoge ronde neklijn van haar chique paarse jurk.

De make-up van Anne was rijkelijk vermengd in lichte tonen met een lichtroze toets op haar wangen. Ze draagt eyeliner rond haar ogen en mascara op haar wimpers. Haar wenkbrauwen zijn keurig geëpileerd in een medium/dunne vorm en verdonkerd om haar ogen kracht bij te zetten. Haar lippen kregen een koraalroze kleur.

Anne Hathaway - Bril met groot montuur

Anne Hathaway met haar haar in een dikke paardenstaart

Anne Hathaway met bril

Anne Hathaway in een paarse jurk