Ashley Scott met lang haar

De killer look en het aantrekkelijke voorkomen van Ashley Scott maken van haar een kracht om rekening mee te houden. Dit is een zeldzame foto van haar met lang haar, genomen op de CBS TCA Press Tour op 15 juli 2006. Minder dan zes maanden later koos de actrice opnieuw voor haar kenmerkende korte haar.

Ashley Scott met glad lang haar

Ashley ziet er erg mooi uit met glad lang haar. We zijn onder de indruk van haar dikke uitgehapte pony. Prachtig! Een lange pony helpt om een langer voorhoofd te camoufleren en geeft onmiddellijke kracht aan gelijk welk kapsel. Een pony is een ideale keuze wanneer u een stijlelement wilt toevoegen aan een langere haarsnit.

De mooie beige blonde kleur doet Ashley stralen. De tint flatteert haar lichte ogen en doet haar huid er meer gebruind uitzien. Haar haar valt ver onder haar schouders, maar het ziet er naar uit dat de lengte gecreëerd werd met enkele extensions. Het was leuk om vast te stellen dat Ashley van kort naar lang ging en om te zien dat zelfs grote actrices nu en dan eens een verandering qua haarsnit nodig hebben.

Ashley Scott - Lang kapsel met uitgehapte pony

Ashley Scott - Haarkleur om er meer gebruind uit te zien

Ashley Scott - Achterkant van haar lange haar

Ashley Scott in een mouwloze satijnen bloes en short

Foto’s: S. Bukley/Shutterstock