Haar deels opgestoken en deels los

Carol Alt draagt haar donkerbruine haar deels opgestoken en deels los (31 januari 2007), het beste van twee werelden volgens sommigen. Er is een klein beetje pof bovenaan, terwijl de kruin al haar haar in watervallen van krullen boven elkaar houdt.

Er zijn veel manieren om dit te doen als u ambitieus bent. Wilt u beginnen met proper vochtig haar, doe er dan verstevigende gel op en begin verticaal te rollen in één richting achteraan met kleine tot medium rollers. Krult uw haar moeilijk, gebruik dan kleine rollers.

Carol Alt - Gedeeltelijk opsteekkapsel met een waterval van krullen

Begin bij de kruin en werk zigzaggend verder overdwars en naar beneden. Rol de bovenkant en zijkanten terwijl u naar achter gaat. Wanneer het haar droog is, borstelt u het krachtig, tenzij u dun fijn haar hebt; dan gebruikt u beter een kam. Breng al het haar naar achter in een haarband. Neem een groot deel van het bovenste haar in de haarband en speld het vast. Neem het andere deel en wikkel het haar afzonderlijk in secties van ongeveer 5 cm rond één of twee vingers en laat het dan opveren. Doe dit met al het haar. Gebruik een haarspeld om de bovenkant een beetje te liften voor volume.

Een andere manier is enkel de kruinzone met uw haarband of spelden vastzetten en de rest laten vallen in de krulletjes eronder. Maak de krulletjes vast in de band of rond de spelden zoals hierboven. Wikkel wat haar rond de haarband of het lint of de haarversiering. Nog een ander idee is al het haar naar achter borstelen en aan elke kant een verticale rij haarspelden maken om het haar op zijn plaats te houden. Wikkel de ringetjes zorgvuldig op hun plaats, van onder naar boven. Laat ze vallen en veren waar ze willen.

Carol Alt - Opsteekkapsel met krullen

Carol Alt met haar haar half opgestoken en half los

Carol Alt - Feestelijk kapsel met krullen