Kapel met haar tot net onder de oren

De  33rd Annual People’s Choice Awards, 9 januari 2007.

Beroemdheid Ashley Scott begon haar carrière als model. Bekijk goed haar kapsel en kijk wat het doet met haar gezicht, nekpartij, glimlach en ogen. Ashley straalt – dat is het minste wat we kunnen zeggen – en dit heeft allemaal te maken met de manier waarop ze haar haar draagt.

Ashley Scott met een kort kapsel tot net onder de oren

Dit kapsel bedekt net haar oren en beweegt rond haar achterkant in dezelfde lengte die u opzij ziet met een klein beetje laagjes voor flexibiliteit. Ze houdt haar haar in een licht neutraal blond dat de gezonde glans van haar huid doet uitkomen. De zijkanten hebben een veerkracht die de fonkeling in haar ogen behagen en in harmonie zijn met haar weelderige glimlach.

Zo’n elegantie past goed bij een donkere avondjurk die compleet modieus boven alles staat.

Klinkt dit als iets dat u voor uzelf zou willen? Uw eerste stap is een goede haarsnit door uw favoriete kapper en neem best deze foto mee. Laat de kapper uitleggen hoe u deze look thuis kunt onderhouden. Eens u vastberaden bent om niet op te geven en oefent, zult u ontdekken hoe makkelijk deze snit gewoonweg is.

Het belangrijkste is uw snit. Daarna kunt u het haar naar binnen rollen met medium rollers of hot rollers gebruiken. Borstel krachtig en maak donzig met uw handen. Dit is een kapsel waarbij geen compromis mogelijk is. Wanneer u de kortheid van deze look ziet, probeer die dan niet langer te maken met als verwachting dezelfde resultaten, want dit zal niet werken. Deze snit is kort. Laat uw haar om de zes weken bijknippen voor deze jeugdige goede look.