Steil lang haar met middenscheiding

Op 24 november 2009 was Alicia Keys aanwezig op de NBC Today’s Show Toyota Concert Series in Rockefeller Center in New York.

Alicia Keys in het Rockefeller Center in New York City

Alicia draagt haar haar in een eenvoudig recht kader met middenscheiding en slicen van de punten van haar lagen. Er zijn verschillende kleuren in het haar van een donker mahonie tot een gouden bronstint die bij haar punten uitgroeit. Haar haar is gehoekt aan de zijkanten en past goed bij hen die houden van een geslicet steil voorkomen. De eerste stap is de haarsnit en dan beslist u of u het haar wil föhnen of vanzelf laat drogen. Neem daarna de stijltang om het haar in de gewenste steilheid te straightenen. Zorg er zeker voor dat u het haar beschermt met stylingproducten zoals een stylingmousse, gel, lotion of crème. Die producten zullen een laagje leggen op de haarschacht en uw haar helpen te beschermen tegen de hitte van de stijltang.

Heeft uw haar niet het gewenste resultaat, dan hebt u misschien gewoon een ander stylingproduct nodig. Probeer in plaats van een gel of mousse misschien eens een lotion of crème. Het is hoe dan ook best om nu en dan eens te veranderen van shampoo, conditioner en stylingproduct.

Alicia heeft een matte foundation op haar gezicht met concealor in de binnenste plooien van haar ogen en drie verschillende kleuren oogschaduw die zich vermengen met eerst wit, dan een rokerige pruimentint en dan opnieuw wit. Er is eyeliner rond haar ogen, wimpers en mascara. Haar wenkbrauwen  zijn vederachtig natuurlijk bruin en er is mat roze op haar lippen. Ze draagt een glanzende gouden rolkraagtrui met zwarte boord en bedekt met haar turkoois jasje.