Kapperscursus – Zelf haar knippen!

Ontdek alles over het knippen en stylen van haar! Ga zelf aan de slag en spaar geld uit.

Regelmatig een nieuwe look kiezen, een droom toch! En wat als je nu eens zelf je haar kon knippen en stylen? Dit zou een financiële meevaller van formaat zijn. Nu bestaat er een unieke kapperscursus die je alles bijbrengt over het knippen en stylen van haar. In een mum van tijd worden allerhande technieken aangeleerd.

Kapperscursus - Leer zelf haar knippenDe cursus omvat zowel theorie als praktijk en is zeer gedetailleerd. Niet enkel knippen komt aan bod, er is ook ruimte voor kleuren, vlechten, krullen, bruidskapsels, weerbarstig haar stylen en föhnen en zoveel meer. Alles wordt eenvoudig uitgelegd, kleurrijk en met afbeeldingen.

Deze cursus is door specialisten geschreven voor Studieplan en er steekt ook een dvd bij waar alles nog eens stap voor stap wordt herhaald. Een leraar is dus echt overbodig.

Bovendien krijg je een gratis pakket met materiaal met een waarde van 150 euro: naast een oefenhoofd met écht haar ontvang je professionele tools waaronder echte kappersscharen.

Hoeft het gezegd dat deze cursus een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding inhoudt? Aarzel niet, nergens is het beter en goedkoper dan bij Studieplan.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Heb je een passie voor haar en haartrends? Wil je zelf aan de slag met modieuze kapsels? Of heb je interesse voor het kappersberoep en wil je weten of dit je ding is? Wil je geld uitsparen bij jezelf en/of je gezinsleden?

Dan is deze cursus precies waar je naar op zoek bent.

 

Wat kan je na het doorlopen van deze cursus?

Heel snel verwerf je verschillende vaardigheden op vlak van knippen en stylen van haar. Algauw is het mogelijk om een eigen coupe te creëren en familieleden en vrienden een nieuw kapsel aan te meten. Bovendien ben je op de hoogte van de actuele tendensen in haarverzorging in zijn totaliteit.

 

Inhoud van de cursus.

De kapperscursus van Studieplan is voor iedereen toegankelijk en bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk aan de hand van foto’s. Op de gratis bijgeleverde dvd kan je alles nog eens bekijken. Bovendien kan je meteen aan de slag met de professionele tools die je bij je pakket ontvangt.

De cursus omvat volgende thema’s:

Cursus haar knippen en stylen– Inleiding: van materiaal tot werkhouding
– Theorie over de verschillende haartypes en gezichtsvormen
– Kniptechnieken
– Het knippen van kinderhaar: tips en trucjes
– Het knippen van herenhaar: de opkniptechniek
– Speciale technieken om te knippen
– Aan de slag met föhn en stijltang
– Het verzorgen en stylen van verschillende haartypes
– Het verven van haar
– Bruidskapsels creëren: van voorbereiding tot accessoires
– Haaraccessoires gebruiken om o.a. volume te creëren
– Alle trends op vlak van kapsels en styling

Méér weten over deze kapperscursus? Klik hier!