Koperkleurig haar en spiraalkrullen

Bella Thorne deed velen opkijken toen ze voor de fotografen poseerde op het Variety’s 4th Annual Power of Youth Event in Hollywood op 24 oktober 2010. Haar stralend lange, in drie kopertinten geverfde haar was geschikt in spiraalkrullen die onder haar schouders wapperden. Haar pony was in stukjes en zorgde voor een luchtige sfeer.

Bella Thorne met lang koperkleurig haar in spiraalkrullen

Tip: een mooie tint rood zoals het haar van Bella zal steeds de aandacht trekken in elk gezelschap wanneer het gevormd en gestyled is om de drager ervan te flatteren, of het nu lang, halflang of kort is. Als het niet nodig is om de roze tinten in uw huidskleur te doen uitkomen, denk dan aan wat rode tinten in uw haar. Enkele stroken koperrood rond uw gezicht kunnen geweldige resultaten opleveren en u zelfs jonger maken. Praat er met uw colorist over; die zal zaken zien in de kleur van uw huid en ogen die u nog niet opgemerkt hebt en heeft misschien al een kleur in gedachten voor u. Een energiek rood zoals dat van Bella zal eveneens de kleur van uw ogen doen uitkomen, welke die ook is; met de passende make-up.

We kunnen zien op de foto dat de make-up van Bella natuurlijk is met een minimum hoeveelheid mascara, blush en lippenstift. Als ze te veel make-up had gehad, zou dit de kleur van haar haar verminderd hebben. Soms veroorzaken mensen ongewild een contradictie tussen haarkleur en gezichtsmake-up. Ze strijden tegen elkaar voor aandacht. Laat uw haar winnen en draag medium tonen van goede kleuren in uw make-up en zowel haar als make-up zullen elkaar aanvullen.

Bella Thorne met spiraalkrullen

Bella Thorne in jurk met zebra print