Kapsel voor kort haar met de oorlellen bloot

Amber Benson droeg grijze zijde op de première van “The Killing Jar” in Los Angeles, California op 17 maart 2010.

Amber Benson met kort haar en de oorlellen bloot

Amber heeft de conventionele warrige haarsnit die haar genoeg lengte geeft om het grootste deel van haar nek te bedekken. De zijkanten zijn geknipt om de oorlellen bloot te laten en de kruin en bovenkant zijn kort genoeg om wat hoogte te hebben. De haarsnit wordt stapsgewijs langer richting voorhoofd en bedekt of raakt de wenkbrauwen. In Ambers geval is de pony in twee verdeeld om aan de éne kant in een grote krul te veranderen terwijl de andere zijde glad opzij valt.

Warrige snitten zijn makkelijk eens u begrijpt hoe u het haar moet kammen en stylen. Ze kunnen erg aantrekkelijk zijn, of ze nu steil zijn, golven of krullen en als u er één hebt met een langere neklijn, dan kunt u uw haar opsteken. Haarbanden zijn een leuke manier om zo’n snit aan te kleden, want er bestaan formele haarbanden met lovertjes tot rode en witte sjaals. Ook een imitatievlecht kan gebruikt worden.

Amber beperkt haar make-up tot een minimum en concentreert zich op lichte wenkbrauwen, zware eyeliner, mascara, blush en een natuurlijke roze lippenstift.