Kort kapsel dat naar buiten wipt

Bryce Dallas Howard lacht naar ons op de 75th Diamond Jubilee Celebration for the USC School of Cinema Television op 26 september 2004. Bryce ziet er een natuurlijk roodharige uit met dunne strepen asblond rond haar hoofd. Haar haar is geknipt in een kort warrig kapsel met een langere bovenkant en kruin die normaal gezien bij dergelijk kapsel niet voorkomen. De bovenkant heeft een hoge scheiding met beide zijden achter de oren met slechts een klein stukje haar dat op haar voorhoofd valt. De punten achteraan wippen op langs haar nek en halfweg op haar hoofd en zo kunnen we goed haar gelaagde kapsel zien.

Bryce Dallas Howard met kort haar dat naar buiten wipt

Eén van de eerste zaken die we zien bij het kapsel van Bryce is de gestructureerde strengheid van het steile haar rond haar gezicht en dan de zachte haartjes die achteraan opwippen. Dit is een makkelijk kapsel voor iedereen zolang u maar van nature steil haar hebt en het juiste product gebruikt om het op zijn plaats te houden. Dames met krullend haar zullen het heel wat moeilijker hebben met dergelijk kapsel. En toch bestaan er producten die beweren dat ze van nature krullend haar helpen bedaren.

Bryce heeft een aantrekkelijke make-up en wanneer we haar van dichtbij bekijken, dan kunnen we enkele van haar aantrekkelijke sproetjes zien die ze ongetwijfeld heeft proberen te bedekken met haar foundation. Verder zijn er medium gestructureerde wenkbrauwen die gewoon een klein beetje verdonkerd werden, concealer in de plooien van haar ogen en dan een lichte oogschaduw die geborsteld werd, een warme schaduw op het been van haar ogen die zich uitstrekt, eyeliner en mascara. Ze heeft een lichtroze blush en een taankleurige roze lippenstift. Haar verfijnde oorringen verlenen een tenger voorkomen aan haar korte haarmode.

Bryce Dallas Howard - Kort kopje met langere bovenkant

Bryce Dallas Howard met kort haar en een jurk