Korte bob van Carey Mulligan

Carey Mulligan was op de 19th Annual BAFTA/LA Britannia Awards op 4 november 2010 en ze droeg haar bob achter haar oren. De scherp omrande korte haarsnit was opmerkelijk gevuld met een verscheidenheid aan kleurrijke panelen in goud, rood en lichtbruin die haar blonde kleur complimenteerden.

Carey Mulligan met haar haar in een korte bob geknipt

Tip: bob haarsnitten zijn goed en makkelijk te verzorgen, maar als u niet de gezichtsstructuur hebt om er één te dragen, kies dan in de plaats voor enkele casual krullen. Is uw haar reeds van nature steil, overweeg dan een bob met een lichte hoek langs de zijkanten indien u een lichte pony of zachtheid rond uw gezicht nodig hebt.

Carey combineert haar kapsel met lichte huidskleuren en houdt de zaken eenvoudig door haar natuurlijke wenkbrauwen te volgen en te kiezen voor een lichte smoky groene oogschaduw, eyeliner en mascara. Er is een lichte roosachtige toets op haar glimlachende lippen. In één oogopslag kunnen we zien dat de kleuren van Carey de volgende zijn: blond, roze witte huid, witte jurk met een vleugje zwart.

Carey Mulligan - Makkelijk te onderhouden bob kapsel

Bovenkant van het bob kapsel van Carey Mulligan

Carey Mulligan met haar haar in een bob geknipt en in een zwarte rok