Lang kapsel met kronkels en krullen

Amy Smart was één van de sterren op de Fulfillment Fund’s Annual Stars 2009 Benefit Gala in Beverly Hills, California (26 oktober 2009). Ze droeg haar haar met een onregelmatige middenscheiding en halfkrullen rond haar hoofd. Alhoewel de natuurlijke kleur van Amy ongeveer medium donkerblond is, verhelderde ze haar haar tot het hoogst mogelijke niveau platina. Er zijn dunne stroken van een donkerder warmer blond tussen de lichtere kleur voor een subtiel contrast. Wanneer we kijken naar de kleur onder haar haar en uitgespreid over haar schouders, dan kunnen we zien hoe die bij elkaar passen. De haarkleur van Amy vergt veel onderhoud met continu bijwerken met folies en dit betekent ook een stevig prijskaartje.

Amy Smart met lang haar en een middenscheiding

Haar lange kapsel is eenvoudig gemaakt via een krultang waarbij secties haar verticaal rond haar hoofd gewikkeld werden. Wanneer u begint met uw eigen haar om het te doen lijken op dat van Amy, denk er dan aan dat ze een recht effect heeft van de scheiding tot de bovenkant van haar jukbeenderen. Op dat punt begint u het haar rond de krultang te wikkelen. Laat de krullen hangen zoals u op de foto ziet. Een klein beetje glans en u bent klaar.

Ik heb het beeld van Amy met een echt leuke bob tot boven haar kin. Plaats uw vingers op een hoek en bedek het onderste deel van haar haar aan beide kanten van haar gezicht en u zult zien wat ik bedoel.

Ze draagt een platina haarkleur bij een witte jurk; elke andere kleur zou méér effect hebben dan wit want wit en platina zijn praktisch gelijk, zonder enig contrast.