Krullen die de nek omhelzen

Cate Blanchett was aanwezig op The Times BFI London Film Festival op 23 oktober 2007 en ze droeg haar haar uit het gezicht en gekamd in een reeks krullen die haar nek omhelsden en op de toppen van haar schouders vielen.

Cate Blanchett met schouderlang krullend haar

Het naar achter dragen van het haar zorgt voor strengheid, maar de krullen verzachtten het schouderlange kapsel door ineengestrengeld langs de zijkanten te vallen. Cate is één van de weinige mensen die haar haar streng naar achter kan dragen en er toch nog goed uitziet omwille van haar ovalen gelaatstrekken en hoge jukbeenderen.

De beste manier om het kapsel van Cate met blijvende kracht te creëren is het haar rollen met gewone rollers terwijl u naar achter en weg van het gezicht gaat aan de bovenkant en halfweg aan de zijkanten. Rol de rest van het haar verticaal en borstel het uit wanneer het droog is. Fixeer de krullen daarna zodat ze mooi hangen.

Haar haarkleur leunt aan tegen een beigeachtig rood dat zacht en zedig is en een roze gloed weerspiegelt op haar voorhoofd en wangen. De kleur van haar lippen is een crèmekleurig zalmroze dat speciaal voor Cate aangepast werd.

Cate Blanchett - Schouderlang krullend kapsel

Cate Blanchett - Schouderlang kapsel voor krullend haar

Cate Blanchett in een glanzende grijze jurk