Lang gefriseerd kapsel

Bella Thorne – steeds de grote artieste – draagt haar haar in een lange gefriseerde donzige natuur met aan één kant één strook roze haar. Haar pony is glad en stomp en komt tot net onder de wenkbrauwen. Het feest knalde toen de fotografen foto’s van haar namen op de wereldpremière van “Jonas Brothers: The 3D Concert Experience” op 9 februari 2009.

Bella Thorne met lang gefriseerd haar

Haar gefriseerde kapsel is erg licht en kan een leuk kapsel voor u vormen als u bereid bent om smalle haarsecties geduldig één voor één te friseren. Het kapsel zal vermoedelijk houden tot het regent of tot het haar begint te kroezen. Dit hangt natuurlijk nog maar eens af van de textuur van uw eigen haar. Steiler haar zal voor deze specifieke look niet zo lang houden als natuurlijk golvend of krullend haar.

De ideale situatie is experimenteren om te zien of dit kapsel naar wens is en om te kijken hoe het friseren lukt met uw haartextuur. Let erop hoelang dit kapsel bij u houdt en kijk of u het niet erg vindt om er lang mee bezig te zijn. Is uw keuze gemaakt en is dit het, overweeg dan misschien permanent friseren. Neem de foto mee en overleg met uw kapper.