Lang haar dat het gezicht omkadert

Britse actrice Abi Titmuss ging van strandblond naar een prachtige bruine kleur. De hazelnoottint kreeg meer diepte met highlights en lowlights die van donkerdere schakeringen bovenaan gingen naar lichtere benaderingen bij de lagere secties.

Abi Titmuss met lang haar en een doorzichtige sjaal rond de nek gewikkeld

Haar glanzende lange haar werd geknipt in een gezichtsomkaderend kapsel met een gebogen pony die reikt van het éne oor tot het andere. De punten zijn lichtjes getextureerd, zodat ze zacht en vol ogen. De babygele kleur van haar eenvoudige, en toch rondingen accentuerende jurk, die ze droeg in oktober 2006, past perfect bij haar nieuwe haarkleur en haar huidskleur.

Abi Titmuss met lang haar dat het gezicht omkadert

Een doorzichtige sjaal met luipaardprint, die eenmaal rond haar nek gewikkeld is, vormt een krachtig accessoire en breekt de uniforme kleur. Net zoals het haar doet de sjaal ons een beetje denken aan de mode uit de late jaren 60 en 70.

Deze look is makkelijk te stylen, maar vergt regelmatig onderhoud om de pony in vorm te houden. Gewoon föhnen, bij de pony een ronde borstel gebruiken en voor de rest van het haar een stijltang.