Lang haar en conservatieve pony

Bryce Dallas Howard was aanwezig op de première van “The Loss of a Teardrop Diamond” in New York op 10 december 2009. U kunt niet anders dan letten op haar aantrekkelijke erg lange roodachtig eikkleurige haar met de conservatief geknipte rechte pony die haar wenkbrauwen raakte en de lange luie krullen die onder haar schouders hingen. Omwille van het lange haar zou het gebruik van een krultang u een pijnlijke arm kunnen opleveren, tenzij u kiest voor warme of koude rollers.

Bryce Dallas Howard - Erg lang kapsel met pony

Het gebruik van rollers is natuurlijk veel eenvoudiger. Met dit in gedachten is het kapsel van Bryce waarschijnlijk een leuk ideetje voor u, vooral met de pony. De pony kan niet enkel naar beneden gedragen worden; u kunt hem ook naar achter rollen met gewoon een kleine bles over het voorhoofd. Een pony zorgt voor jeugdigheid op gelijk welke leeftijd. Let op het gezicht van Bryce en de energie die in haar pony steekt. De frou versiert ook haar prachtige sexy ogen. Beter kan niet. Zonder pony zou ze er nooit zo sexy of aardig uitzien.

Bryce draagt een medium/lichte foundation als make-up en middenbruine wenkbrauwen. Er is een subtiele lichtbruine schaduw vermengd met de lichtere kleur en ze heeft dikke Cleopatra eyeliner die haar sexy half gesloten ogen accentueert. In de hoeken is er een beetje concealer met wat lichtere schaduw. Er is gewoon een vleugje blush en roze koraalkleurige lippenstift. Haar glanzende blauwe jurk was een excellente keuze voor de tinten van haar huid en haar. De juiste schakering van blauw zal steeds de drager ervan flatteren.

Bryce Dallas Howard - Lang kapsel met conservatieve pony

Bryce Dallas Howard - Achterkant van haar lange kapsel

Bryce Dallas Howard in een lange en glanzende blauwe jurk