Lang haar met spiraalkrullen

Bella Thorne draait voor ons haar hoofd in een innemende pose op de première van “Mars Needs Moms” in Los Angeles op 6 maart 2011. Haar lange rode blondbruine haar werd gekruld in spiraalkrullen die casual op haar rug vallen. Haar pony reikt net onder haar wenkbrauwen en is verdeeld in stukjes die haar voorhoofd als een netwerk bedekken.

Bella Thorne - Haar met spiraalkrullen

Suggesties: Bella kan haar haar met de spiraalkrullen op verschillende manieren dragen. Ze kan het bijvoorbeeld vastspelden in de nek en als accessoire een lintje gebruiken en het haar laten naar beneden vallen of de krullen over één schouder brengen. Er kan ook een boeket krullen gevormd worden bij de kruin met vlechten en linten of enkele lichte pastelkleurige bloemen in verschillende kleuren om de lente te symboliseren. Met haar pony kan ze één aparte vlecht maken die boven haar pony valt als prachtige haarband.

Bella houdt haar make-up minimaal met een lichte foundation, lichte warme oogschaduw, eyeliner, mascara, blush en een neutrale vleeskleurige lippenstift.

Bella Thorne - Haar met spiraalkrullen en lange pony

Bella Thorne - Lang krullend roodachtig haar

Bella Thorne - Lang kapsel met lange pony tot onder de wenkbrauwen