Makkelijk kort kapsel

Carey Mulligan houdt haar wenkbrauwen in een verfijnde natuurlijke lichtheid en draagt zware eyeliner en mascara. Ze heeft een neutrale matte lippenstift met een warme toets op haar wangen. Het meest ongewoon is de combinatie van haar kleine diamanten oorringen en het grote volumineuze halssnoer in de vorm van zon.

Carey toonde haar korte speelse kapsel op de 15th Annual Critics’ Choice Awards in Los Angeles, California op 15 januari 2010.

Carey Mulligan - Makkelijk kort kapsel zonder gedoe

Carey was lang haar gewoon en besloot dat het tijd was voor een verandering toen ze ging voor deze leuke ondeugende haarsnit. Haar achterkant is in korte lagen met de scheiding in het midden achteraan die langere lagen brengt. Zo zacht als een dophoed gaat het haar rond de zijkanten die tot boven de oren geknipt zijn. De pony valt over en op het voorhoofd en vermengt zich met het haar aan de zijkanten. Het kapsel van Carey is een eenvoudige oplossing voor zij die op zoek zijn naar iets anders. Gewoon wat föhnen en gloss opdoen en u bent klaar. Geen drukte en gedoe.

Carey Mulligan - Speels kort kapsel

Carey Mulligan - Kort kapsel met lagen

Carey Mulligan met kort haar en een lange zwarte jurk