Onbezorgde vrouwelijke look

Adrienne Bailon draagt haar haar in lange krullende golven, in laagjes gevormd en eruitziend alsof er een body wave in haar haar zit (25 maart 2007). De honingblonde kleur is volledig flatterend en past bij haar mooie olijfkleurige huid.

Deze look kan erg vrouwelijk en onbezorgd zijn wanneer het haar los gedragen wordt zoals op de foto. Wanneer het opgestoken is met een verscheidenheid aan krullen, kan het zorgen voor klasse, verfijning en elegantie voor dat heerlijke avondlijke diner dat u gepland hebt. Wanneer er een body wave in de haarlengtes zit zoals bij onze beroemdheid, dan zijn er talloze mogelijkheden voor oneindig veel leuke kapsels die kunnen ontworpen worden.

Adrienne Bailon met lang krullend haar

Een voorbeeld. Nadat u uw haar gewassen en geföhnd hebt, borstelt u het helemaal naar achter en maakt u twee leuke haarkammen vast aan elke kant. Neem daarna de bovenkant en druk die terug naar het gezicht. Zet vast met een schuifspeld of een andere kam. Gebruik een krulversterker om uw haar te doen krullen in de waterval van golven die u achteraan gecreëerd hebt. Draag die mooie ronde oorringen en u bent klaar.

Adrienne Bailon met lang haar gestyled in krullen

Adrienne Bailon met een korte babydoll jurk