Opsteekkapsel met Franse wrong

Angelina Jolie was aanwezig op de Parijse première van “Salt” op 17 augustus 2010 en ze droeg haar mooie goudbruine haar opgestoken in een nooit teleurstellende verfijnde Franse wrong met één sectie van de bovenkant in een pof en dan gemodelleerd in de wrong.

Angelina Jolie met haar haar in een opsteekkapsel

De kapper liet een sectie uit de rol en bracht een strook van het haar van de voorkant naar achter, vastgespeld over de wrong. Angelina houdt de pony licht op haar voorhoofd en strengen langs de zijkanten van haar gezicht geven een duidelijke zachtheid aan haar mooie vrouwelijke gelaatstrekken. Dit is een mooi voorbeeld van een zacht opsteekkapsel dat een meer formele presentatie geeft aan gezicht en kledij.

Haar make-up is erg gelijkend op filmkoningin Sophia Loren, want ze concentreerde zich op zwoele ogen. Angelina heeft lichte dikke wenkbrauwen en een lichte oogschaduw op haar oogleden met dikke eyeliner. Ze kan de dikke eyeliner goed dragen aan de bovenkant en ook onderaan op een lichtere manier omdat ze zo’n mooie grote ogen heeft.

Angelina Jolie - Opsteekkapsel met een Franse wrong

Zijaanzicht van het opsteekkapsel van Angelina Jolie

Angelina Jolie - Opsteekkapsel met lichte pony

Angelina Jolie in een glanzende zilveren jurk