Opsteekkapsel met platte pony

Hebt u ooit iemand naar de roem zien vliegen zoals Carrie Underwood? Het ziet eruit alsof onze countryzangeres natuurlijk donker tarwekleurig haar heeft met vlechten van blonde stroken erdoorheen.

Het kapsel (8 februari 2007) heeft een platte pony die diagonaal over haar hoofd valt met pof bovenaan en de rest van het haar opgestoken achteraan met watervallen van krullen op elkaar.

Carrie Underwood met opsteekkapsel met platte pony

De artieste van dit opsteekkapsel nam haar tijd en plaatste elke krul apart op zijn plaats, krul boven krul, geschikt met gel, warme rollers en spray en vastgemaakt met haarspelden. Dit type kapsel vraagt om echt modelleerwerk, want het is stap voor stap uitgevoerd.

Ik zou aanraden om op zoek te gaan naar een goede kapper met een goede reputatie voor elegante opsteekkapsels zoals dit. Tenzij u natuurlijk een passend synthetisch haarstukje met kleine basis reeds in de nodige waterval van krullen wilt kopen. Dan hoeft u dit enkel in uw kruin vast te spelden. Er bestaan tegenwoordig veel goede synthetische pruiken en haarstukjes die tamelijk makkelijk vast te spelden zijn.

Carrie Underwood met haar haar opgestoken met pof bovenaan haar hoofd

Carrie Underwood - Opsteekkapsel met krullen aan de achterkant van het hoofd