Sportief kapsel voor lang haar

De in Ohio geboren actrice Adrianne Palicki is op weg naar een grootse carrière en ziet er nu reeds uit als een superster. Zoals ze bewees op 30 november 2006 kan er eigenlijk niets fout gaan met glanzend, lang blond haar. Maar het wordt pas een echt prachtig zicht wanneer het haar geknipt en gestyled is volgens iemands persoonlijke aura.

Adrianne Palicki - Glanzend lang haar in een sportief kapsel

Het haar van Adrianne kreeg een middenscheiding en glanst in verschillende natuurlijke blondtinten alsof het net door de zon gekust werd. De pony is lang, geknipt op kinlengte en getextureerd. Hij vermengt zich met de verknipte zijkanten die eveneens erg getextureerd werden om lichte en donzige veren te vormen die betoveren met hun kleine opwaartse beweging. De rest van het haar is glad en glanzend.

Om deze succesvolle look te stylen  hebt u enkel een dikke ronde borstel, een föhn, gladmakend serum en een glansversterkende spray nodig. Föhn het haar met het hoofd naar voor om wat volume te creëren en strijk het daarna glad. Voor meer intense gladheid kunt u ook een stijltang gebruiken. Deze look kan makkelijk veranderd worden in een ander kapsel en is perfect voor dames met gezond lang haar die er sexy, sportief en verfijnd willen uitzien.